Το Metropolitan General στηρίζει Ολυμπιακή Εκδήλωση της UNESCO στο Παρίσι

Σε μια ξεχωριστή χορηγική δράση προχώρησε το Μetropolitan General υποστηρίζοντας τη διεξαγωγή μιας εκδήλωσης αφιερωμένης στο Πνεύμα του Ολυμπισμού και της Ολυμπιακής Εκεχειρίας που διοργανώνεται από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην UNESCO σε συνεργασία με τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Γαλλίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι και θα παρουσιαστεί από το δημοσιογράφο Νίκο Αλιάγα, με εναρκτήριο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Έλληνα Πρωθυπουργού. Θα περιλαμβάνει ομιλίες από εκπροσώπους των δύο χωρών, ένα πολιτιστικό/ μουσικό σκέλος, καθώς και μια έκθεση φωτογραφίας της Erieta Attali με έργα άμεσα συνδεδεμένα με τον Ολυμπισμό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η έκθεση θα διαρκέσει από 14 έως 21 Μαΐου και θα πραγματοποιηθεί στην Salle des Actes του κτηρίου της UNESCO.

Η εν λόγω δράση αναδεικνύει το πολιτιστικό αποτύπωμα της Ελλάδας στην UNESCO, ενώ η συμβολή του Ομίλου HHG στη διεξαγωγή της επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για την ενίσχυση πολιτιστικών και εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Η εκδήλωση θα έχει διεθνή προβολή καθώς θα καλυφθεί από τα δίκτυα της UNESCO σε διάφορες χώρες, παρουσιάζοντας μια σπουδαία προσπάθεια για την προώθηση του Ολυμπιακού Ιδεώδους.

Είναι τιμή μας να στηρίζουμε μια δράση τέτοιου βεληνεκούς που επιδιώκει να ενώσει και να εμπνεύσει τη διεθνή κοινότητα!