Συνέδριο «Καρδιολογία 2024» στο Metropolitan General

Με μεγάλη διαδικτυακή συμμετοχή ολοκληρώθηκε επιτυχώς το συνέδριο «ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ 2024», το οποίο πραγματοποιήθηκε Παρασκευή και Σάββατο 24-25 Μαϊου.

Η συμμετοχή των συνέδρων έφθασε τους 1070 και σε κάθε συνεδρία συμμετείχαν 200-250 ιατροί και στα 12 στρογγυλά τραπέζια. Οι χαιρετισμοί έγιναν από το Γενικό Διευθυντή κ. Σπ. Κοτρώτσιο και από το Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Θ. Ξενάκη του Metropolitan General, όπου τονίστηκε το υψηλό επιστημονικό επίπεδο της Καρδιολογίας στο Metropolitan General. Την έναρξη του συνεδρίου έκανε ο Καθηγητής κος Π. Σκανδαλάκης, Πρόεδρος & Συντονιστής του Ηeal Academy (HealthCare Education and Advanced Learning), όπου τονίστηκε ότι ο Όμιλος ήδη στοχεύει και στηρίζει την ίδρυση ιατρικής σχολής και υπάρχει συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας, της οποίας οι φοιτητές εκπαιδεύονται στο Νοσοκομείο μας.

Έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον των ομιλητών καθώς και όσων παρακολούθησαν το Συνέδριο. Επιπροσθέτως, η παρουσία των Καρδιολόγων του Metropolitan General με ενδιαφέροντα περιστατικά ανέδειξε το υψηλό επίπεδο του κλινικού και επιστημονικού έργου του Νοσοκομείου μας στην Καρδιολογία.

Στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου συμμετείχαν συνάδελφοι από τον Όμιλο HHG, από το Πανεπιστήμιο, το ΕΣΥ και άλλες Κλινικές. Η εμπειρία όλων μας από το νοσοκομειακό και τον πανεπιστημιακό χώρο προσφέρει τη δυνατότητα και στα νοσοκομεία του ιδιωτικού χώρου να συμβάλουν στη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, που θεωρείται άκρως απαραίτητο εφόδιο για την ορθή πρακτική της ιατρικής επιστήμης στους συνανθρώπους μας.

Εικόνα από  «Ημέρα σταδιοδρομίας - 1
Εικόνα από  «Ημέρα σταδιοδρομίας - 2
Εικόνα από  «Ημέρα σταδιοδρομίας - 3
Εικόνα από  «Ημέρα σταδιοδρομίας - 4
Εικόνα από  «Ημέρα σταδιοδρομίας - 4
Εικόνα από  «Ημέρα σταδιοδρομίας - 5
Εικόνα από  «Ημέρα σταδιοδρομίας - 6
Εικόνα από  «Ημέρα σταδιοδρομίας - 7
Εικόνα από  «Ημέρα σταδιοδρομίας - 7
Εικόνα από  «Ημέρα σταδιοδρομίας - 7
Εικόνα από  «Ημέρα σταδιοδρομίας - 7