Το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Metropolitan General σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου Συλλόγου ΑΜΕΑ

Την περασμένη Δευτέρα 8/7 το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Metropolitan General συμμετείχε εθελοντικά στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου, ο οποίος έγινε για την οικονομική ενίσχυση της «Ακτίδας Αιγαίου» ενός Αθλητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ με έδρα τη Μυτιλήνη της Λέσβου.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού και Αργυρούπολης και πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ομάδων «φίλοι των Τζιοβάνι-Λουτσιάνο» και «φίλοι των Μάρκου Σεφερλή –Νίκου Γραμμένου». Προσωπικότητες του αθλητικού, καλλιτεχνικού, πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου αγωνίστηκαν δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Με την πρώτη ομάδα προσκλήθηκαν για να παίξουν οι: Τζιοβάνι, Λουτσιάνο, Μαυρογενίδης, Μπατίστα, Γραμμένος, Τοροσίδης, Βενετίδης, Γκούμας, Σάμαρης, Λεονάρντο, Μάρτιος, Λίμα, Φυλακούρης, Μπακογιάννης, Πλευράς, Μανίκας, Γεωργαμλής, Τσαπόγας.

Με την αντίπαλη ομάδα προσκλήθηκαν οι: Σεφερλής, Κιάμος, Ιακωβίδης, Φέρρης, Αδαμαντίδης, Πανταζής, Φραγκολιάς, Διονυσίου, Κουρκούλης, Δελαπόρτας, Σαμαράς, Κωνσταντάρας, Ίμβριος, Δασκουλίδης, Αρσενίου, Αιβαζής, SNIK, McDaddy, Μουρούτσος, BO, STAN, Βαλάσης, Δείξιμος, Σχίζας, Αγγελόπουλος (Ντάνος), Αγγελόπουλος Στ., Βαλάντης, Αρναούτογλου.

Ήταν μεγάλη μας χαρά που με το τμήμα Φυσικοθεραπείας μας δώσαμε το παρόν σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση απλόχερης αγάπης και υποστήριξης στο συγκεκριμένο σύλλογο και τους αθλητές του, οι οποίοι δίνουν μεγάλο αγώνα όχι μόνο μέσα στα γήπεδα αλλά και στους σκληρούς «στίβους της ζωής».

Εικόνα από  «Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου - 1
Εικόνα από  «Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου - 2
Εικόνα από  «Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου - 3
Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου - 4
Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου - 5
Εικόνα από  «Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου - 6
Εικόνα από  «Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου - 7