Δωρεάν ένα πακέτο προληπτικού ελέγχου προστάτη σε 3 άντρες με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα

Το Metropolitan General με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα και αναγνωρίζοντας την αξία των μπαμπάδων στη ζωή μας, προσφέρει δωρεάν σε 3 άντρες ένα πακέτο προληπτικού ελέγχου προστάτη (ενδείκνυται για άνδρες άνω των 40 ετών), που περιλαμβάνει:

  • P.S.A.
  • FREE P.S.A.
  • Ουρομετρία
  • Κλινική εξέταση προστάτη

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Κυριακή 16 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, όπου και θα ανακοινωθούν οι 3 νικητές στο προφίλ του @metropolitan_general στο Instagram.

Όροι Διαγωνισμού:

Για να ισχύει η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, πρέπει να έχετε κάνει Follow στο προφίλ του @metropolitan_general στο Instagram, Like στο post του διαγωνισμού και Comment το όνομά σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας γράψετε και μια ξεχωριστή στιγμή που έχετε ζήσει με το μπαμπά σας.

- Το δώρο ισχύει μόνο για τους νικητές του διαγωνισμού και δεν μεταβιβάζεται σε τρίτο πρόσωπο. Δεν μπορεί να εξαργυρωθεί χρηματικά παρά μόνο με την πραγματοποίηση των εξετάσεων.

- Οι εξετάσεις του πακέτου πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στις εγκαταστάσεις του Metropolitan General που βρίσκεται στη Λεωφ. Μεσογείων 264 στο Χολαργό.

- Για τις εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό.

- Η προσφορά αφορά μόνο ενήλικες.

- Μπορείτε να προσέλθετε για τις εξετάσεις το αργότερο έως 31/08/2024.

*Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής το προσωπικό και οι εξωτερικοί συνεργάτες του Hellenic Healthcare Group.