Overview στις νέες θεραπείες για τον καρκίνο 2024: Θεωρία & πράξη_24-25/05_Ξενοδοχείο Divani Caravel

Στις 24 και 25 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο επιστημονικό συνέδριο με θέμα "Νέες Θεραπείες για τον Καρκίνο 2024", στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Φόρουμ Ογκολογίας σε συνεργασία με τη Δ’ Ογκολογική Κλινική του Metropolitan General και τη Σύγχρονη Πολυκλινική Λάρισας. Είναι υπό την αιγίδα της HEAL Academy.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες υγείας και φοιτητές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.events.gr είτε με φυσική παρουσία στον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ταυτόχρονα διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας www.livemed.gr, επιτρέποντας την ευρεία παρακολούθηση από όλους τους ενδιαφερόμενους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης με την ολοκλήρωση του συνεδρίου, το οποίο θα προσφέρει 14,5 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.events.gr ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 98 80 032.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.